A színjátszás

Mit jelent nekünk a színjátszás ?

1„Örülök annak, hogy a csapat tagja lehetek, boldoggá tesz amikor mosolyt tudok csalni az emberek arcára.”
„Az, hogy Tinikomédiás lettem életem egyik legjobb döntése volt. Sokat tanultam és sikerült megtanulni fogadni önmagamat.”

„Itt jobban meg tudok nyílni, tapasztaltabb lettem, sok mindent magtudtam magamról.”

„Mikor bekerültem a csapatba, egy gyerekkori álmom valósúlt meg. Nagyon sokat tanultam és remélem még fogok is az életről, a világról, önmagamról.”
„Nekem Tinikomédiásnak lenni többet jelent a  színjátszásnál. Ez az a tevékenység, amiben igazán ki tudom élni magam és önmagam tudok lenni. Imádok színjátszani és a közönséget szórakoztatni.”

„Számomra a Tinikomédiások színjátszó csoport jelenti a végtelen kikapcsolódást, szórakotatást. Amikor színpadon vagyok, úgy érzem mindent megtehetek, új karaktereket ismerhetek meg, bővül a szókincsem.”

„Nekem a csoport tagjának lenni többet jelent minden mindennél. Nemcsak magamat próbálhatom ki különböző helyzetekben, de új barátokat is szerezhetek.”

„A Tinikomédiások színjátszó csoport nagyon sok élményt, szeretetet és sok-sok jót tartalmaz.”

„Minden szerep egy kihívás, egy új élet, egy teljesen más feladat. Felszabadulás.”

„Nagy élmény volt, hiszen kipróbálhattam magam különböző szerepekben, amelyek nagyon tetszettek, felszabadultan viselkedhettem, legyőzhettem félelmeimet.”

„A színjátszás életem részévé vált, rossz érzés, hogy eljött a pillanat, hogy el kell búcsúzni a Tinikomédiásoktól. Azért léptem be a csoportba, hogy jobban magtanuljak kommunikálni. A fellépések előtti izgalmak, hajrázások összetartóbbá tették a csapatot.A színjátszás nagy élmény volt számomra, több barátot szereztem, minden hibámból tanultam.”

„Nehéz szavakat találnom, hiszen 4 év alatt sok olyan élményben volt részem, amelyek megváltoztatták az életemet. Rengeteg emlékkel távozom a csapatból és büszke vagyok és leszek mindig arra, hogy a világot jelentő  deszkákon én is bemutathattammit tudok.Az idei PADIF-on összeszorúlt a szívem, hogy ez az  utolsó, életem más irányt vesz… Köszönök mindent, és remélem, hogy a jövőben is olyan jó kis csapat lesz mint eddig.”

„Azt hiszem a színjátszás egy művészet, amelyet csak az érthet meg, aki részese volt valaha”

„Azelőtt minden előadáson jelen voltam, akkor még nem tudtam, hogy ez mi is pontosan, de nagy álmommá vált az, hogy egyszer majd én is ott legyek köztük… a csapatban és a közönség egyszer nekem is tapsoljon. Ez az álom 3 éve valóra vált. Őszintén szólva, akkor még nem gondoltam, hogy ennyit fog jelenteni számomra. Sok jót megtanultam itt, amit biztosan felfogok használni az életben, voltak jó es talán még rossz tapasztalatok is. Azt hiszem az, hogy beléptem a csapatba, az egyik dolog amit soha nem fogok megbánni. Barátokat szereztem, olyanokkal lettem jóba, akikről talán nem gondoltam, hogy valaha megkedvelem, és talán még ahhoz is hozzásegített a csapat, a környezet, hogy jobban megeggyezek a hugommal. Nehéz elképzelni az életet a színjatszó csoport nélkül, a próbak nélkül, nah, de mindennek vége szakad egyszer. Ha jól emlékszem a tanárnő mondta egyszer, hogy az emlékek azok a dolgok, amiket soha, senki nem vehet el tőlünk, ezért vigyázzunk rájuk. Nálam ez biztosan így lesz, amit  a csapattal átéltem, azt soha nem fogom elfelejteni, hiszen akár hányszor együtt vagyunk, próbán vagy fellépesen, mindig nagyon jól szórakozunk. Azt hiszem ezt mindenki így gondolja a csapatból. Örülök annak, hogy lehetőséget kaptam, örülök, hogy én is átélhettem azt, hogy milyen az, mikor a közönség nekünk tapsol, látszik az, hogy tetszik neki az amit mi csinálunk. Szerintem ez egy nagy dolog. Úgy  érzem más lettem mióta bekerültem a csapatba, fejlődtem. Még egyszer köszönöm.”

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google Plus